Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.188.113 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
AnoniemAnoniem
Kerstfeest groot succes Beste Henk, ons kerstfeest is een groot succes geworden dankzij jou! Het was mooi om de interactie met het publiek te zien, je show sloeg erg goed aan. Ook achteraf kregen we hier veel positieve reacties op. De table magic was ook erg leuk en veel kindertjes gingen blij naar huis met hun ballonfiguren. Bedankt en wie weet tot een volgende keer!
Zonnebloem afdeling Op het 50 jarig bestaan van onze Zonnebloem afdeling Haarlem Oost, is als verrassing Henk van tafel naar tafel gelopen en heeft zijn kunsten laten zien. Na afloop was iedereen verbaast, want, zoals een van onze gasten zei: "je staat er met je neus boven op en echt, echt waar je ziet het niet, geweldig" . En zo hebben meerdere gasten gereageerd. Bedankt Henk.
Fantastisch optreden Een fantastisch optreden van Henk. De klasse en de magie die getoond werd was van hoog niveau. Het zette bij de toeschouwers grote vraagtekens en het gaf voor een ieder heel veel plezier. Een top avond bedankt Henk & Mariska natuurlijk.
Geweldige opening Henk en Maritska Chapeau voor de geweldige opening en optreden met de Burgemeester Weterings in het nieuwe Ymere gebouw. In een woord fantastisch wat een klasse. Met vriendelijke groet, Kees

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!