Over Goochelaar Henk Romeijn

Zijn carrière begon Henk Romeijn als klein jongetje met een goocheldoos en zijn eerste optreden gaf hij op 12 jarige leeftijd, bij dit eerste optreden was er een goochelaar die vroeg of Henk Romeijn zijn assistent wilde zijn. Door dit contact leerde hij snel van allerlei trucs en dat resulteerde in een professionelen carrière in binnen en buitenland.

Tot op heden verrast hij keer op keer iedereen met zijn vlotte babbel en goocheltrucs en optredens. Als bijvoorbeeld bar goochelaar, beurs goochelaar, goochelaar aan huis, huis goochelaar, magic workshop, magic moments special effects, en natuurlijk als goochelaar voor kindershows.

Henk Romeijn werkt ook in het buitenland op diversen internationale beurzen voor product presentatie o.a. in Thailand, Hong Kong, Neurenberg, Kazachstan. Ook hier heeft hij keer op keer succes en wordt dan ook met grote regelmaat hiervoor gevraagd.  Zelf bij ons Koninklijk Huis heeft hij verschillende malen een optreden mogen verzorgen. Cartier in Vietnam boekte Henk Romeijn om daar een nieuwe winkel te openen en bij de Kamer van Koop Handel in Hong Kong is Henk kind aan huis.

Goochelen is Henk Romeijn op het lijf geschreven en dat is terug te zien en te voelen tijdens zijn optredens voor jong en oud op welke locatie ook. Kortom een fantastische ervaring en het feest is niet compleet als Henk Romeijn niet is geweest.

Ook een iets te organiseren neem dan eens contact op u zult versteld staan van alle mogelijkheden die Henk Romeijn u kunt bieden en kan aanpassen op uw budget.

Henk-Romeijn
magic-moments

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!